Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de privacy policy

Onze M-docenten aan het woord

Ondertussen reist ons M-team gans Vlaanderen door om jeugdcoaches warm te maken voor de M-factor. Reeds meer dan 250 trainers woonden onze infosessies bij. Dit werkt aanstekelijk, ook voor onze M-docenten. Eén van onze M-docenten Christophe Indigne verwoordt het zelf op een enthousiaste manier:

"De sessie zit zeer goed in elkaar. Wat heel erg entertainend is, is de afwisseling van theorie, praktijkvoorbeelden en video. Het maakt het geheel erg dynamisch en al snel voel je een aangename flow in de zaal. Je merkt dat de coaches warmlopen om aan de vervolgworkshops deel te nemen, maar ze krijgen ook al tijdens de sessie zelf concrete tips om mee aan de slag te gaan. Ik draag graag een steentje bij aan het project, want het is eigenlijk een zeer mooi en nobel streven om deze coachingsstijl zo ruim mogelijk te kunnen verspreiden. Het is waardenvol en waardevol werk en dus zet ik er graag mee mijn schouders onder."

Word jij ook nieuwsgierig om meer te weten te komen over je M-factor? Klik op M-agenda en schrijf je in voor 1 van de infosessies in je buurt!