Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de privacy policy

M-theater

En garde!

Theater met een (sportieve) boodschap

In samenwerking met productiehuis Uitgezonderd, marktleider in educatief theater in Vlaanderen, en de Vlaamse Trainersschool, lanceren we de theatervoorstelling "En garde!".

"En garde!" belicht de (de)motiverende impact van trainers, bestuur, ouders en vrienden op een (jonge) sporter. Iedereen bedoelt het wel goed, maar hebben al die verwachtingen, aanmoedigingen en trainingstips wel het gewenste effect?

Verwacht in dit theaterstuk geen kant-en-klare antwoorden. Toeschouwers gaan naar huis met een hoofd vol vragen zoals "Hoe ga ik eigenlijk om met sporters?", "Herken ik bepaalde situaties en hoe reageer ik?", "Wat is mijn coachstijl en vind ik die terug in de personages?".

De achterliggende filosofie is gebaseerd op het coachen met de M-factor. Om het motiverend coachen diepgaander te duiden, is er een nabespreking (ca. 20 minuten) uitgewerkt die naadloos aansluit bij dit theaterstuk. Coach met de M-factor biedt optioneel ook een verdiepende vaardigheidstraining aan voor coaches, een praatcafé voor ouders, alsook een sessie voor het bestuur van een sportclub.  

De Vlaamse Trainersschool wenst de uitrol van dit theaterstuk te ondersteunen. Sportdiensten, sportfederaties, sportraden en (top)sportscholen kunnen hiermee een perfecte, innovatieve invulling hebben voor een gala-avond, jaarlijkse AV, trainers/bijscholingsdag, culturele uitstap, enz.

Inschrijven kan u hier. Geef gerust aan indien u ook geïnteresseerd bent in het natraject (onder   de vorm van een korte nabespreking of meer gedetailleerde workshoptrajecten).

PRAKTISCH:

- Duurtijd: ca. 50 minuten

- Speellocatie: theaterzaal of locatie met podium

- Toeschouwers: minimaal 80 (ouders, trainers, bestuur, sporters)

- Kostprijs: 895€ excl. BTW en verplaatsingskosten

- Uitleiding: 150€

- Extra info: http://www.uitgezonderd.be/engarde