Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de privacy policy

M-agenda

Wil jij als jeugdcoach het engagement en de motivatie van je sporters verhogen?

Schrijf je dan vandaag nog in voor één van de gratis initiatiesessies in jouw buurt. Deze fungeren als toegangsticket om daarna de reeks van drie workshops te volgen. (*) Let wel, het aantal deelnemers voor de workshopreeks is beperkt tot 30 personen. Snel zijn is dus de booschap!

Op het einde van de workshopreeks ontvang je het welverdiende certificaat van "Coach met de M-factor". Bij (online) inschrijving voor de workshops betaal je € 45.

 

Wens je als club, vereniging, federatie,... zelf een "in-house traject" te organiseren? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Benieuwd welke clubs en organisaties je reeds voorgingen? Je vindt ze op Meer M in je club

Op M in Vlaanderen vind je een overzicht van alle tot nu toe georganiseerde workshops in 2015 & 2016.

Praktische info

sluit

Voor de workshopsreeks schrijf je het bedrag van 45€ over op:

Coach met de M-factor

BE31 7350 4105 7155

Vermeld daarbij in de vrije mededeling OPEN WS - PLAATS - STARTDATUM - JE NAAM

(*) Beschik je al over een grondige vakkennis van de Zelfdeterminatietheorie?  Stuur een mailtje naar els@m-factor.be met een schriftelijk bewijs van je vakkennis en je kunt rechtstreeks met de workshopreeks beginnen.

(**) Ben je verhinderd voor het volgen van de initiatiesessie? Stuur een mailtje naar info@mfactor.be en dan stellen we je een pasklare oplossing voor.