Follow Us On

Docenten

De beste die er zijn!

Meet The Team

Kleine beschrijving over het team.

11

Al sinds 1997 werkt Els als sportpsycholoog met sporters, trainers en andere actoren in (top)sport. Topsportscholen en topsportfederaties, Olympische en Paralympische interventies maar ook clubwerkingen zijn haar dagdagelijkse activiteit binnen haar eigen praktijk Sport Support®. Ondertussen bouwt ze als BLOSO domeinexpert samen met een team van sportpsychologen de sportpsychologie in Vlaanderen verder uit. Het Bloso Expertenplatform Sportpsychologie (BES) is organiseert allerlei initiatieven naar coaches van topsportfederaties. Haar interesse in onderzoek houdt ze warm maar vertaalt dit meteen naar trainers op het terrein. www.sportsupport.be

Els Snauwaert

Sportpsycholoog
11

Silke Poelman werkt als bedrijfspsycholoog en sportpsycholoog waarbij ze zich voornamelijk focust op het begeleiden van sporters en loopbaancoaching (www.less-stress.be). Binnen M-factor verzorgt Silke het administratieve luik waarbij ze jou heel graag helpt bij de organisatie van een workshop binnen jouw club, gemeente of federatie. Twijfels, opmerkingen, vragen... Silke helpt jou hier heel graag verder in. Contacteer haar op info@mfactor.be of 04 79 77 94 54.

Silke Poelman

Administratie
11

Simon De Clercq studeerde af aan de Artevelde Hogeschool als leerkracht secundair onderwijs en werkte gedurende 15 jaar als leerkracht in het BSO. Ondertussen bouwde hij reeds 20 jaar ervaring op als jeugdcoach in het volleybal. Daarnaast is hij lesgever aan de Vlaamse Trainersschool in de specifieke opleiding Volleybal. Vanuit zijn passie voor het opleiden is hij steeds op zoek naar hoe men jonge mensen kan motiveren. Hij bouwt momenteel een zelfstandige activiteit uit onder de naam “Developing Young Potential”, waarbinnen hij met jonge sporters werkt en ook opleidingen geeft aan trainers uit allerhande sporten.

11

Bert werkte jarenlang als sportpsycholoog in de topsportschool zwemmen, de sport waarin hij ook 20 jaar als wedstrijdzwemmer en 18 jaar als trainer actief was. Sedert enkele jaren werkt hij met jonge wielrenners in de topsportschool wielrennen in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx. Voorts begeleidt hij binnen Sport Support® heel wat jeugd- en topatleten van heel veel verschillende sporttakken. Hij heeft, ook door zijn job als psycholoog in een CLB, veel ervaring in communicatie en empowerment, zowel individueel als contextgebonden. www.sportsupport.be

Bert Van Poucke

Sportpsycholoog & Coach
11

Kim Semadeni behaalde na zijn studies LO het Europese Masterdiploma in 'Sport Psychology and Exercise'. Naast zijn passie voor het skiën, is coachen zijn ‘ding’. Om die reden besloot hij in 2006 naast zijn job als lector aan de Karel de Grote-Hogeschool een bijberoep uit te bouwen als sportconsultant, personal trainer en mental coach. Binnen de lerarenopleiding voor LO en Bewegingsrecreatie doceert hij zowel de trainingsgerichte als de bewegings- en sportpsychologische vakken. Binnen zijn bijberoep werkte hij al met recreanten en atleten uit een verscheidenheid aan sporten waaronder zeilen, skiën en snowboarden, atletiek, tennis, boksen, karate, golf en triathlon.

Kim Semadeni

Coach
11

Als lid van het marketing project team bij het internationale air conditioning bedrijf Daikin Europe N.V. in Oostende, weet ze perfect hoe op de verschillende types van klanten in te spelen. Dit is ook de rode draad door het M-coach traject: Hoe hou je kinderen geïnteresseerd in de sport? Hoe zorg je dat ze graag blijven komen? Tips & tricks om ze met een happy face te laten starten aan een training en te laten eindigen… Problematiek waar we dagelijks als trainer mee geconfronteerd worden. Na jarenlang zelf gezwommen te hebben en 4 jaar als strandredder in Oostende te staan, blijft het water zich een weg banen door het leven van Inge. Als zwemmer over te schakelen naar trainer was dan ook een logische stap. Verantwoordelijk voor de watergewenning, het leren zwemmen en het verder aanleren van crawl, rug en optimaliseren van de schoolslag zijn dan ook dagdagelijkse uitdagingen waar ze graag mee geconfronteerd wordt!

11

Owen Sisk deed zijn eerste ervaringen als sportpsycholoog op in de Topsportschool zwemmen in Antwerpen, en voor de Vlaamse Zwemfederatie (VZF). Nu is hij actief bij voetbalclub Oud-Heverlee Leuven (OHL) en draagt er de verantwoordelijkheid voor het opstellen en uitvoeren van het mentaal opleidingsplan voor de specialisatie- en eindopleiding (U13 tot en met de beloften). Dit impliceert ook het werken met trainers en voetballers. Bij Daring Club Leuven Atletiek (DCLA) staat hij in voor de sportpsychologische coördinatie binnen het UO23 project waarbij er voornamelijk samengewerkt wordt met de trainers van DCLA. Owen is mede-oprichter en zaakvoerder van Brisk VOF. Brisk biedt sportpsychologische begeleiding, training en coaching aan.

Owen Sisk

Sportpsycholoog
11

Jan Dierens is klinisch psycholoog en werkt als sportpsycholoog in (top)sport sinds 2008 in Herselt en Aarschot. Zijn ervaring situeert zich voornamelijk in het begeleiden van (top)sporters in voetbal, paardensport, tennis, wielrennen, hockey. Dit zowel individueel als in teamverband. Hij is praktijksportpsycholoog VSPN (Nederland), is erkend gedragstherapeut i.o. en maakt deel uit van het Bloso Expertenplatform Sportpsychologie. Meer info op www.yourgame.be

Jan Dierens

Sportpsycholoog
11

Als jonge sportveelvraat via multisportkampen, eerst bij voetbal en tennis, dan bij korfbal en uiteindelijk bij badminton en mountainbike blijven plakken. Gedurende de laatste 25 jaren heeft Seppe verschillende bestuurs- en hoofdtrainerfuncties bekleed. Als docent bij Badminton Vlaanderen, Sport Vlaanderen, ICES en SENSOA, en pilootprojectbegeleider bij Thomas More Hogeschool Antwerpen, tracht Seppe mensen te helpen tot nieuwe inzichten en te helpen groeien.

11

Klinisch psycholoog Michaël Verschaeve werkt als sportpsycholoog in (top)sport sinds 2015 in Gent en daarbuiten. Hij begeleidt vooral (top)sporters en coaches in voetbal, zwemmen, wielrennen en atletiek. Dit zowel individueel als in teamverband. Aangezien hij daarnaast zelf actief is als professioneel muzikant coacht hij ook andere muzikanten & performers op mentaal vlak. Ook binnen de sport specialiseert hij zich in het gebruik van muziek voor, na en tijdens de sport. Meer info op www.michaelverschaeve.com.

Michaël Verschaeve

Sportpsycholoog
11

Eva Maenhout is klinisch psycholoog en werkt als sportpsycholoog in topsport sinds 2008. Haar ervaring situeert zich voornamelijk in het begeleiden van topsporters en coaches in het voetbal, volleybal, basketbal, wielrennen, zwemmen, gymnastiek, ropeskipping. Ze is een actief lid van het Bloso Expertenplatform Sportpsychologie. Eva heeft heel wat ervaring in het werken met trainers uit sporten allerhande en op alle niveaus. Meer info kun je vinden op www.maenhoutperquy.be

Eva Maenhout

Sportpsycholoog
11

Motivatie- en sportcoach An Soenens was vroeger zelf als topsporter actief binnen het badminton. Haar eigen blessure dwong haar om te stoppen, maar ze vond haar roeping in het lesgeven en coachen. Met haar expertise en persoonlijke ervaringen, is ze toegewijd om anderen te inspireren en te begeleiden op hun sportieve reis.

Onze Expertise

Wil jij dat jouw sporters met "volle goesting" naar de club komen? Een sleutelfactor hierin is motiverend coachen! Clubs met de M-factor weten hun trainers en sporters te prikkelen, bieden motiverende feedback, en betrekken hen bij het leerproces, zodat ze boven zichzelf uitstijgen.


M-Factor Skill90%

Beschrijving.


Lesgevers actief in heel Vlaanderen.
Zetel:
Zwijnaardsesteenweg 315
9000 Gent
België