Follow Us On

Aanbod

Ontdek ons aanbod!
11

Trainerstraject - Boost jouw training skills

Boost jouw training skills: ontdek nieuwe vaardigheden en breng jouw sporters naar een hoger niveau!

Ben je een trainer die op zoek is naar manieren om je trainingen effectiever en aantrekkelijker te maken?

Ons trainerstraject bestaat uit drie workshops die gericht zijn op het ontwikkelen van vaardigheden en technieken om jouw sporters te motiveren en te coachen tijdens trainingen. Tijdens de workshops leer je hoe je een veilige en inspirerende leeromgeving kunt creëren, hoe je de motivatie van jouw sporters kunt vergroten en hoe je effectieve feedback kunt geven.

Maar waarom zou je dit traject volgen? Ten eerste is uit onderzoek gebleken dat dit je zal helpen om meer plezier en voldoening te halen uit het geven van trainingen. Je zult merken dat jouw sporters meer betrokken en gemotiveerd zijn, wat de sfeer tijdens de training positief beïnvloedt. Dit zal op zijn beurt weer bijdragen aan jouw eigen werkplezier en voldoening.

Daarnaast kan het volgen van dit traject bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling als trainer. Je zult nieuwe vaardigheden en technieken leren die je kunt toepassen in verschillende situaties en bij verschillende typen sporters. Hierdoor wordt jouw repertoire als trainer uitgebreid en kun je jezelf blijven ontwikkelen.

Ten slotte zal het motiverend coachen van jouw sporters leiden tot betere resultaten. Jouw sporters zullen meer leren en beter in staat zijn om het geleerde in de praktijk toe te passen. Dit zal bijdragen aan hun eigen ontwikkeling en zal ook het team ten goede komen.

Kortom, het trainerstraject is een investering in jezelf als trainer en in de ontwikkeling van jouw sporters. Door het volgen van deze workshops zul je meer plezier en voldoening halen uit het geven van trainingen en kun je bijdragen aan de ontwikkeling van anderen. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in en ontdek hoe je als trainer het beste uit jezelf en anderen kunt halen!

Traject organiseren op jouw club?
Duurtijd? 2,5u/workshop
Kostprijs? €400/workshop
Opvolgingstraject op maat mogelijk.
Maximum 25 trainers per workshop

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Jouw club organiseert geen traject maar jij wil als trainer wel deelnemen aan de workshops?
Ook dat is mogelijk! Wij organiseren regelmating trajecten waarop elke trainer zich kan inschrijven. Neem contact met ons op en ontvang wanneer er een traject in jouw buurt is of neem deel aan een online traject!
Duurtijd? 2,5u/workshop
Kostprijs? €30/workshop

Begeleidingstraject clubbestuurders - Leid jouw sportclub naar succes

Leid jouw sportclub naar succes met de workshop voor bestuurders: ontdek de kracht van motiverend leiderschap
Het bestuur speelt een belangrijke rol in het creëren van een veilige en positieve sportomgeving. Tijdens onze workshop leren jullie samen als bestuur hoe je jouw club op een motiverende manier kunt leiden en hoe je een positieve sportcultuur kunt creëren. Hierdoor zal jouw club een aantrekkelijke en plezierige omgeving worden waar sporters zich thuis voelen en zichzelf kunnen ontwikkelen.

Het doel van het bestuurstraject is het realiseren van een motiverend actieplan op clubniveau. Elke bestuurder doet aan zelfreflectie over zijn/haar M-factor en het bestuur krijgt een beeld van de perceptie van de trainers over de bestuursgroep. We reiken aan hoe je volgens M-factor beter kan motiveren vanuit het bestuur, en jullie kiezen waarop jullie als clubbestuur zullen inzetten. Het functioneren van het bestuur op motivationeel gebied wordt grondig onder de loep genomen, om met kleine veranderingen & acties grote motivatie-effecten te veroorzaken.

Traject organiseren op jouw club?
Duurtijd? 2,5u
Kostprijs? €400
Opvolgingstraject op maat mogelijk.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Praatcafé ouders - Haal samen meer plezier uit de sport

Aan de hand van cartoons, filmpjes en getuigenissen van topsporters bespreken we diverse thema's.

Als ouder speel jij een belangrijke rol in de sportontwikkeling van jouw kind. Maar hoe kun je jouw kind op een positieve en constructieve manier ondersteunen en motiveren, zodat hij/zij met meer plezier sport?

Tijdens ons praatcafé leer je hoe je jouw kind kunt ondersteunen en motiveren met behulp van de technieken van motiverend coachen. Je krijgt inzicht in hoe je jouw kind kunt stimuleren en hoe je effectieve feedback kunt geven. Hierdoor zal jouw kind niet alleen met meer plezier sporten, maar zal hij/zij zich ook beter ontwikkelen op zowel sportief als persoonlijk vlak.

Daarnaast leer je ook hoe je als ouder meer plezier kunt beleven langs de zijlijn. Want laten we eerlijk zijn, het is vaak niet makkelijk om een goede supporter te zijn. Soms is het frustrerend als jouw kind niet wint of als het niet goed gaat op het veld. Maar met de juiste mindset en technieken kun je hier op een positieve manier mee omgaan en zelf ook meer plezier beleven aan de sport.

Kortom, ons praatcafé biedt jou als ouder handvatten om jouw kind beter te ondersteunen in de sport en zelf meer plezier te hebben langs de zijlijn. Meld je nu aan en ontdek hoe jij jouw kind kunt motiveren en samen meer plezier kunt beleven aan de sport!

Een praatcafé organiseren op jouw club?
Duurtijd? 2u
Kostprijs? €350/workshop

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Initiatiesessie - Ontdek de kracht van de zelfdeterminatietheorie

Deze sessie biedt een introductie tot onze basistheorie en legt uit hoe deze de kern vormt van al onze workshops voor bestuur, ouders en trainers.

Tijdens de initiatiesessie prikkelen we trainers, clubbestuurders en ouders om stil te staan bij het motiveren van jeugdsporters. We bieden een interessante introductie in de M-factor en laten jullie kennismaken met een aantal belangrijke motivationele principes. Met deze kennis wordt een gedeelde visie opgebouwd rond het motiveren van sporters, waarop verder wordt gebouwd in het vervolgtraject. Met deze inzichtenkunnen alle partijen aan de slag om hun sporters te motiveren.

Een initiatiesessie organiseren op jouw club?
Duurtijd? 1,5u
Kostprijs? €300/workshop

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Word M-club - Spreek allen dezelfde taal

Met M-factor geef je jouw volledige club een boost. Door onze workshops te volgen, leer je hoe je op een positieve en motiverende manier met sporters omgaat, waardoor je niet alleen meer plezier en voldoening haalt uit de sport, maar ook bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling van jouw sporters en de sportcultuur binnen jouw club.
Volg het trainerstraject, praatcafé voor ouders en het begleidingstraject voor clubbestuurders en ontvang als club het M-certificaat.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Lesgevers over heel Vlaanderen.

Workshops online of live

Contacteer ons en vraag na of er reeds een samenwerking is met jouw gemeente of federatie!

11

Beschrijving.


Lesgevers actief in heel Vlaanderen. Zetel: Tervuursevest 101
3001 Heverlee
België